Αισθανθείτε ευεξία και ευφορία
Δραστηριότητες

Δραστηριότητες

Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο πανέμορφο ορεινό χωριό της Ορμάς, το οποίο βρίσκεται δίπλα στα Λουτρά Πόζαρ, σας καλούμε να συμμετάσχετε στις παρακάτω δραστηριότητες, οι οποίες θα σας κάνουν να αισθανθείτε ευεξία και ευφορία χάρις στο φυσικό περιβάλλον.

Για τους επισκέπτες που αναζητούν την περιπέτεια, η κατάλληλη δραστηριότητα είναι η πεζοπορία που πραγματοποιείται στο χωριό Λουτράκι, υπό την καθοδήγηση ενός εκπαιδευτή έχοντας όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό στη διάθεσή σας για μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία. Εάν προτιμάτε πιο χαλαρές δραστηριότητες στην Ορμά, τότε μπορείτε να συνδυάσετε την εξερεύνηση καταπληκτικών τοπίων της περιοχής με ιππασία.

Υπάρχουν διαθέσιμα άλογα αλλά και πόνυ, ώστε να μπορούν να απολαύσουν μια βόλτα στο βουνό τόσο οι ενήλικες όσο και τα παιδιά. Η ιππασία πραγματοποιείται στην περιοχή του Λυκοστόμου και διαρκεί από τον Οκτώβριο μέχρι τον Μάιο. Για εκείνους που επιθυμούν να περιηγηθούν στην περιοχή και να πάρουν μία γεύση από τις τοπικές συνήθειες και έθιμα, μπορούν να πραγματοποιήσουν μία εκδρομή στο τοπικό αποστακτήριο και να βιώσουν τη διαδικασία της τέχνης της οινοποίησης και να γνωρίσουν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής τσίπουρου.

Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες στην Ορμά μπορούν να οργανωθούν από το ξενοδοχείο Ναιάδες και προαπαιτείται κράτηση.